Menú

Què és consum?

El Codi de Consum de Catalunya parla de consum quan es donen les següents condicions:

-Hi ha una relació de consum (comercialització de béns i/o prestació de serveis) entre, d'una banda, empresaris, intermediaris o l'Administració com a prestadora de serveis i, d'altra banda, les persones consumidores.

-Aquesta relació inclou: la informació, l'oferta, la promoció, la publicitat, la comercialització, la utilització, la venda, i el subministrament de béns i serveis, i també les obligacions que se'n derivin.

No són temes de consum:

Conflictes laborals, drets civils, temes de convivència entre veïns i/o comunitats de propietaris, relacions amb l'administració pública, o quan un tema de consum estigui en procés de resoldre's per la via judicial o pugui esdevenir una qüestió penal.

Per a temes de convivència entre veïns podeu contactar amb l'Oficina de Mediació Comunitària i, per a aquells temes on estigui involucrada l'administració municipal podeu contactar amb la Defensora de la Ciutadania.

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord