Menú

Protegeix-te contra el ciberfrau

 

El dimarts 14 de novembre, l'OMIC, en col·laboració amb el Servei d'Economia Social i Solidària, va organitzar una xerrada per informar i donar eines per a protegir el ciutadà contra les ciberestafes, una xerrada a càrrec de Vanesa Fernández, advocada d'ASUFIN,  i Daniel Machuca, advocat i portaveu d'ASUFIN (Associació d'Usuaris Financers). Cada cop més hi ha la percepció d'un augment de casos de gent que coneixem, directa o indirectament, que ha estat víctima d'una ciberestafa feta amb targetes i comptes bancaris. No només és una percepció, les dades de la memòria de l'any 2022 del Banc d'Espanya recullen un increment de reclamacions sobre aquesta matèria que dupliquen les de l'any 2021, les xifres ens alerten: 4.955 a l'any 2021, 10.361 a l'any 2022. I com que això va en augment i el millor escut és el de la prevenció volem compartir la presentació que van projectar la Vanesa i el Daniel durant la xerrada.

Trobareu informació per tal d'identificar les formes més habituals d'estafes fetes amb targetes i comptes bancaris, la forma de prevenir-les, la responsabilitat dels clients i dels bancs, i sobre com reclamar:

Protegeix-te contra el ciberfrau.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord