Menú

L'Omic a Canal Blau

El Codi de Consum de Catalunya estableix que els poders públics han de vetllar perquè els mitjans de comunicació socials s'ocupin de la informació i educació de les persones consumidores i que promoguin en la seva programació espais divulgatius de consum.

És per això que L'OMIC col·labora regularment a Canal blau ràdio en un programa, de trenta minuts de durada, conduït per Jordi Martí i amb la participació dels inspectors de consum. En aquest espai radiofònic s'informa i es fa prevenció en l'ús dels béns i serveis del mercat, que puguin afectar la seguretat o els interessos econòmics de les persones consumidores, sobre noves normatives, i en general sobre els drets i deures de les mateixes. L'objectiu sempre va orientat a fomentar un consum responsable, reflexiu, solidari i sostenible. Els ciutadans poden adreçar-se als inspectors de consum de l'OMIC i realitzar les seves consultes en directe per telèfon.

Tot seguit trobareu l'enllaç als podcasts de temes del dia tan diversos com: la nova llei de garanties, delictes informàtics, recomanacions de transport aeri, entitats financeres etc.

 

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord