Menú

La Fira Fora Estocs se celebrarà el 2 de setembre, amb més de quaranta parades

Comparteix:
23/08/2023 11:19

Enguany també hi haurà punts gastronòmics i un menú Foraestocs de 15 euros

El dissabte 2 de setembre, de 10 a 20.30 hores, la plaça de la Vila acollirà una nova edició de la Fira Fora Estocs. Un esdeveniment organitzat dos cops l'any per l'associació Viu Comerç, que té com a finalitat posar a la venda l'estoc de temporada.

En edició d'estiu han confirmat la seva assistència un total de quaranta-quatre parades de roba, calçat, joieria, perfumeria o material d'òptica, entre d'altres.

Enguany, fruit de la col·laboració entre Viu Comerç i el Gremi de Restauració, hi haurà dos punts gastronòmics dins el mateix recinte, on el visitant trobarà embotits, formatges, gelats o vins... A més, també hi haurà un menú Foraestocs de 15 euros en diversos restaurants col·laboradors.

Amb l'objectiu d'afavorir l'ús dels aparcaments i potenciar l'accés a peu fins al centre comercial urbà, els establiments que participen en aquesta edició del Fora Estocs disposaran de tiquets gratuïts per als aparcaments soterrats de la plaça de Charlie Rivel, Casernes i plaça de la Peixateria. (Consulteu en aquest enllaç l'anella d'aparcaments de VNG)

Fira Fora Estocs, a la plaça de la Vila. Foto:arxiu

Fira Fora Estocs, a la plaça de la Vila. Foto:arxiu

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Consum
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració