Menú

Actualització dels horts i actuació musical

Comparteix:
29/05/2023 10:50

Al llarg d'aquesta setmana hem pogut veure l'evolució dels horts i gaudir d'una actuació musical per part de Mari Carmen Haro.

Ja fa unes setmanes que treballem en els horts que tenim al centre i com hem estat cuidant-los amb molta il·lusió i dedicació, ja podem veure els primers brots del que vàrem sembrar.

Cada setmana tenim cura d'ells, els hi trèiem les males herbes i procurem que les flors i plantes estiguin sanes. També anem sembrant coses noves i estem aprenent molt sobre el món de les plantes.

En aquesta notícia us volem mostrar un recull de fotografies on trobareu aquesta evolució. Podreu veure el primer tomàquet i el primer cogombre. Si veniu pel centre podeu fer una passejada pel pati i trobareu una gran varietat de flors i plantes.

Per altra banda, el passat 24 de maig, vam tenir l'actuació de la Mari Carmen Haro, qui ja ha estat en altra ocasió cantant al centre. La Mari Carmen ens va fer passar una molt bona estona, cantant temes que ens recorden a la nostra joventut i, vam ballar molt!

Volem agrair la dedicació i col·laboració amb el centre per part de la Mari Carmen.

AISSA Horts

AISSA Horts

AISSA Ball

AISSA Ball

AISSA Horts

AISSA Horts

AISSA Horts

AISSA Horts

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Gent gran, Serveis a les persones
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració