Menú

Campanyes d'inspecció informativa

L'OMIC compta amb un equip de quatre persones amb formació tècnica sobre consum, dos de les quals, a més d'aquesta formació tenen la capacitació i exerceixen d'inspectors de consum. 

La inspecció de consum porta a terme aquelles actuacions necessàries per garantir que les empreses i els establiments que produeixen, distribueixen o comercialitzen béns o serveis, compleixin la normativa de protecció dels interessos generals de la persona consumidora.  Poden ser motius d'inici d'actuacions, entre d'altres: defectes d'etiquetatge, publicitat enganyosa, manca d'informació, clàusules abusives, etc.

CAMPANYES D'INSPECCIÓ INFORMATIVA A ESTABLIMENTS DE COMERÇ MINORISTA.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb el suport de la Diputació de Barcelona, promou la realització de campanyes d'inspecció de caràcter informatiu a establiments comercials del municipi. L'objectiu d'aquestes campanyes és el de fer el seguiment de les pràctiques del mercat, avaluar els diversos sectors d'activitat econòmica, valorar el cumpliment de la normativa d'un producte o servei, informar els agents comercials que intervenen en el mercat sobre l'aplicació d'una nova normativa o corregir, si s'escau, les conductes comercials que vulnerin l'ordenament jurídic.

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord