Menú

Avís a les persones amb bo social de llum i gas

Des de l'OMIC us recordem que les persones consumidores que sou beneficiàries del bo social elèctric, a bandar de complir amb els requisits, cal que tingueu contractada en el vostre domicili habitual la tarifa de preu regulat o PVPC (Preu Voluntari per al Petit Consumidor), amb preus fixats pel Govern, que només ofereixen les anomenades companyies comercialitzadores de referència.

A més, si gaudiu del bo social elèctric també teniu dret a rebre, automàticament, el bo social tèrmic: un ajut anual per compensar les despeses per l'ús de la calefacció i l'aigua calenta o cuina.

Tingueu en compte que si canvieu a una companyia amb tarifes de mercat lliure, perdreu el bo social.  Per tant, si rebeu trucades comercials per part d'empreses que comercialitzen llum i gas, que us ofereixen canvis de tarifa o, fins i tot, canvis de companyia, no accepteu cap contractació si no n'esteu ben segurs. Demaneu que us les facilitin per escrit per estudiar-les amb calma i, si calgués, poder consultar el comparador d'ofertes d'energia de la CNMC i assegurar-vos que l'empresa que us fa l'oferta és alguna de les companyies que comercialitza tarifes de preu regulat (PVPC en el cas de la llum i  TUR pel que fa al gas).

Si teniu algun dubte, consulteu amb l'OMIC.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord