Menú

Arbitratge de consum

L'arbitratge de consum és una via administrativa de resolució de conflictes que permet resoldre la controvèrsia entre la persona consumidora i l'empresa, de forma gratuïta i sense necessitat de recórrer als tribunals de justícia ordinaris. Les Juntes Arbitrals de Consum d'arreu de Catalunya són els òrgans competents per gestionar el conflicte mitjançat l'arbitratge de consum.

Les empreses adherides al sistema arbitral de consum accepten que els futurs conflictes que es puguin plantejar amb els seus clients es resolguin a través de l'arbitratge de consum, estalviant altres vies més lentes i més cares.

El distintiu que acredita l'adhesió a l'arbitratge de consum és un símbol de qualitat i de bona gestió. La persona consumidora podrà identificar a les empreses adherides a la Junta Arbritral de Consum quan a la porta d'entrada o als aparadors es presenti l'adhesiu amb el distitiu que acredita l'adhesió de l'establiment a la Junta.

+INFORMACIÓ

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord